Meditation

C9 vad är det?

C9 är ett 9 dagars kickstart-program som avsikt att få kroppen i balans. Under 9 dagar ligger fokus på att rensa kroppen från gifter och överflödig vätska, samt öka energi och komma igång med träningen. C9 är första delen av ett större kostprogram, Forever F.I.T som totalt är på 69 dagar.

C9 är både älskad av de som utfört kostprogrammet men också kritiserat av de som ännu inte har testat och är ointresserade av att kolla upp vad det verkligen innebär, och som vanligt bildar de sin egen uppfattning som i sin tur leder till totalt missförstånd och kritik.

Att vilja hetsa till bantning eller ett smalt ideal har aldrig vart mitt syfte och kommer aldrig heller att vara. Det jag däremot strävar efter är en sund livsstil och medvetenhet kring dagens kost och vikten av att träna/röra på sig. Och den största förändringen med C9 sker oftast på det mentala planet. Detta blir nämligen som en riktig omstart och man får en helt ny syn på hälsosam mat och motion.
Att göra en livsstilsförändring är inte helt lätt och särskilt inte i dagens samhälle, då utbudet till en hälsosammare kost inte är så stor, men det växer. Det kan även vara svårt att göra det själv på egen hand, jag har själv försökt att komma igång med träningen i flera omgångar, kör en månad och sen dör det ut. Samma sak gäller med kosten, provat olika ”dieter” men inget håller i sig och jag tror inte jag är ensam om den uppfattningen. Vissa människor har det lättare medan andra, som mig, behöver något att följa och kanske även någon som peppar och uppmuntrar på vägen.
Det är därför jag är så nöjd med C9, jag fick massa energi och äntligen hittat passion för yoga, sötsuget och småätandet är borta och det håller dessutom i sig efter programmet. Jag ska snart köra vidare på nästa steg i programmet (F1 som är på 30 dagar nästa steget till en mer långsiktig livsstilsförändring).
C9 är mycket väl genomtänkt och skulle det vara så att du inte alls är nöjd efter programmet så har du 90 dagars kundgaranti. Vilket annat kostprogram eller träningsprogram, PT erbjuder det? Det säger mycket om hur säkra Forever är med framtagandet av sina produkter.

Jag kan varmt rekommendera att testa C9 och lovar att peppa och uppmuntra dig på vägen, jag bjuder även med dig på ett yoga pass om du vill ;).

Kolla gärna in denna FB grupp för mer inspiration.

Vill du veta mer om C9 och vad det kostar, maila mi jacqueline@supermorsan.se eller inboxa via FB ;).

All kärlek & pepp

Jacqui

Don't be shellfish...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Kommentera

Your email address will not be published.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit