Halsosammare livsstil -Yoga

2 tips till en hälsosammare livsstil

I mitt tidigare inlägg God hälsa, vad betyder det?, skrev jag om vikten att bli medveten om vad man äter för att få en sundare livsstil och må bra. Jag vet att det kan vara svårt och en rejäl utmaning att ändra sin kostvanor, för mig tog det ett par år innan jag verkligen gjorde ett åtagande och började se över min kost på riktigt.
Därför tänkte jag tipsa er om två fantastiska kostprogram som jag själv har testat. Dessa gör att det bli mycket lättare att ändra sin kost och börja äta hälsosammare.
Natural Detox är ett program på 2 veckor, där syftet är att via maten rensa kroppen och tarmen från gifter och slaggprodukter. Tanken är inte att svälta sig utan att äta sundare. Du får en lista på mat du får äta och recept, i boxen får du även en Aloe Vera Gel att dricka, Calcium tabletter (eftersom man inte ska äta mejeriprodukter), Omega 3 och Fields of Greens kosttillskott, för att hjälpa till med processen. Jag lovar att du kommer att få ny energi och stärka ditt immunförsvar, en perfekt start för din nya sundare livsstil!
C9 är ett kortare kostprogram på bara nio dagar, med fokus på att gå ner i vikt. Du startar dagen med 30 min träning och ersätter dina måltider med en matig proteinshake som du får fräscha recept på. Boxen innehåller även Forever Therm tabletter som hjälper till med förbränningen och ger dig extra energi till att hålla humöret uppe. Tabletterna innehåller åtta vitaminer och även extrakt av både grön te, kaffe och guarana. Precis som i Natrural Detox programmet så får du även Aloe Vera Gel att dricka. C9 är en perfekt kickstart för att komma igång med din smalare och hälsosammare livsstil.
Nu är det upp till dig hur du vill starta din resa mot en hälsosammare livsstil :).

Boxarna beställer du här!

Kontakta mig om du vill veta mer om kostprogrammen, jag hjälper dig mer en gärna och peppar dig under resan!

All lycka <3

/ Jacqui

Don't be shellfish...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Kommentera

Your email address will not be published.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit