Tacksamhet - supermorsan

Tror du på kraften i tacksamhet?

Jag hade länge hört om magin i tacksamhet och vilken enorm nytta det har för våra tankar och välmående. Jag hade inte riktigt trott på det själv, men bestämde mig ändå för att börja testa det varje dag. Nu har vi infört det här hemma, efter middagen eller innan läggning så säger vi fem saker man är tacksam för dagen. I början tyckte Oliver det var lite jobbigt, tråkigt men nu har han kommit in i det och tycker själv det är super mysigt och en kul grej att gör tillsammans. Han blir så glad varje gång och stolt när han berätta om vad han är tacksam om, så himla fint att se.

Det kanske känns lite konstigt (kristet), men man får släppa på det och istället fokusera på nyttan som det kan ge, särskilt i dagens samhälle då stor fokus ligger på negativitet och vi matas dagligen med ”tunga” nyheter. Det är nästa omöjligt att vara nedstämd eller negativ samtidigt som man är tacksam, tacksamheten gör att vi öppnar upp vårt fokus och tankar ändras. Känslorna av tacksamhet är starka och fulla av kärlek.

Så när du befinner dig i en svår situation, sök efter någonting att vara tacksam <3

Jag tror att det alltid finns två sätt att se på saker, tacksamheten är en väg och den väljer jag<3

Så idag är jag otrolig tacksam att jag har bestämt mig att ta in tacksamheten mer i mitt liv, jag är även tacksam för att jag trots en dålig sömn i natt tog mig upp för att gå på morgon yoga kl 7 på Urban Om, det var så skönt, tackar mig själv för min nya rutin :).

Vad är du tacksam för?

Love / Jacqui

Don't be shellfish...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Kommentera

Your email address will not be published.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit