FullSizeRender

Tankar

Ibland undrar jag vad meningen med mitt liv är…

Jag vill fly men jag vet inte vart, jag vet bara att jag vill så mycket, men jag kan inte hitta vad det är jag vill. Jag undrar och grubblar, vad är det jag vill… Varför kan jag aldrig nöja mig med min tillvaro, den är ju perfekt. Alltid är det någon tanke som ska ställa till det, den där lilla djävulen bakom örat som viskar att gräset är grönare på andra sidan och får en att tveka.

Ibland undrar jag om jag är ensam med mina tankar, att tveka på mitt liv, min tillvaro, min vardag.. Är det bara jag som har det så? Eller är detta något som drabbar oss alla? Varför vill vi mer av livet, än vad vi har? Det konstanta sökande efter den perfekta partnern, familjen, jobbet, kompisarna, kroppen, hälsan, livet!!!

Ibland undrar jag när ska det ta slut, tar det ens slut? Ibland undrar jag varför jag undrar så mycket, är det bara jag?

Jag tror jag har hittat det, jag vill utrycka mig genom att skriva, skriva ner mina tankar igen…

Jag minns när jag var liten skrev jag alltid dagbok, det var ett sätt att ”skilja” mig från min tankar, att få ner dem på ett papper blev som att avdramatisera dem.

Jag tror att jag har hittat det, jag vill dela med mig av min tankar och avdramatisera dem.

Du är inte ensam, allt är perfekta, trots allt <3

Kram

Jacqui

Don't be shellfish...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Kommentera

Your email address will not be published.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit