framgangsrika - Jacqueline Vergara

9 saker framgångsrika människor gör varje dag

Vill du också bli framgångsrik? Självklart, vem vill inte det :). Hemligheten är att vi alla kan bli det. Men eftersom många av oss bara kämpar för att ta sig igenom dagen, så känns det ibland omöjligt att ge det där lilla extra och göra ännu mer.
Så vad gör ”framgångsrika” människor för att skapa mer framgång, lycka och en känsla av frid i sitt liv? Enligt en forskning som Kelly Lynn Adams gjort om prestation, visar att framgångsrika människor inte bara når sina mål på grund av vilka de är, utan oftare på grund av vad de gör. Hon har även sett att framgångsrika människor skapar och bildar positiva vanor som driver dem till nästa nivå.
Här är 9 saker som framgångsrika människor gör:

1. De vaknar tidigt

Många framgångsrika människor har morgonrutiner. Tidig morgon är en perfekt ”oavbruten tid” för att fokusera på de saker som behövs göras.  Det kan vara en deadline, ett passions-projekt eller meditation som de annars inte hinner med. Viktigast är att de får de viktigaste uppgifterna genomförda på morgonen/förmiddagen.

2. De motionerar

Framgångsrika människor vet att motion är viktig för deras hälsa. Någon form av motion är bra, antingen att gå till gymmet, ta ett yogapass, promenad eller bara träna hemma.

3. De tillbringar kvalitetstid med nära och kära

Att tillbringa tid med människor som är viktiga i deras liv är ett måste för framgångsrika människor. Koppla från all teknik och alla andra distraktioner och verkligen tillbringa kvalitetstid med vänner, familj och sin partner.

4. De ansluter sig till nätverk och bygger relationer

I dagens samhälle, är ditt nätverk som motsvarar din networth. Att bygga starka, fasta relationer är nyckeln till framgång. Djupa kontakter med andra och se hur du kan stå till tjänst för dem är dagens valuta för framgångsrika människor.

5. De mediterar

Fler och fler ledande befattningshavare i stora företag samt framgångsrika entreprenörer mediterar för att bli centrerade och jordnära. Att använda sig utav en andlig-utövning för att finna inre frid eller bara meditera är absolut nödvändigt.

6. De finner glädje i enkla saker

Det är aldrig de yttre omständigheterna som ger hållbar framgång och lycka. Framgångsrika människor söker ständigt glädje i enkla saker. Många av dem har en tacksamhets lista där de dagligen listar saker i livet som de är tacksamma för.

7. De sätter gränser

Många av oss vill säga ja till allt och vill hjälpa alla. Framgångsrika människor sätter gränser för sig själva för att bevara sin energi, tid och rum. Det är ok att säga nej. Framgångsrika människor inser att de är sin egen bästa tillgång och att de måste ta hand om sig själva innan de hjälper någon annan.

8. De har koll på sin ekonomi

Det är viktigt att veta var pengarna används till och när pengarna kommer in, för att ha full kontroll över sin budget.

9. De lyssnar på sitt inre

I affärer och i livet, framgångsrika människor ser till att lyssna på sitt inre. Alla de svar de behöver kommer inifrån!
Don't be shellfish...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Kommentera

Your email address will not be published.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit