fovirring-supermorsan

Allt är möjligt gör mig förvirrad!

Jag känner mig som en kreativ själ utan kreativitet. Jag vill skapa, men jag vet inte vad. Jag vill förändra, men jag vet inte vad. Jag känner mig rastlös och hungrig efter nya utmaningar. Tanken om att allt är möjligt gör mig förvirrad och paralyserad.

Min tankar ogillar känslan av förvirring, sinnet vill försöka lösa ”problemet”, hitta förklaring, jag grottar mig ännu mer i förvirring. Den är stark!

Samtidig som jag hatar den känslan, så älskar jag den, den får mig att våga förändra, jag älskar förändringar det ger mig en kick, jag är orädd för att testa nya saker, sätta mig i nya situationer, träffa nya människor, jag älskar det! Allt är möjligt, ja jag vet!

Men det kanske är dags att bara infinna mig i förvirringen ett tag och sluta beskriva. Tanken om att jag inte vill känna mig förvirrad hindrar mig att se lösningen, jag blir bara fast i känslan och tror att lösningen är att fly. Men lösningarna kommer alltid när man slutar tvinga sig tänka fram ett beslut eller lösning, den bara kommer naturligt när man vågar släppa. Jag har insätt att jag skapar krig med mig själv och det är det som får mig att må dåligt. Livet handlar inte bara om att jaga efter underbara känslor, livet besår även av ”jobbiga” känslor, hela mitt liv har jag försökt undvika mina jobbiga känslor intalat mig själv, det kommer att gå över snart, van med att dem dåliga känslorna betyder något jag måste lösa dem, så här kan det inte vara, över analysera  etc. Aldrig analysera jag mina positiva känslor.

Från och med nu vill jag välkomna alla mina känslor, låta dem bara blomma, utan att beskriva eller hitta någon förklaring/ lösning. Lösningar kommer naturligt! Jag kan inte tvinga mig att tänka ut en lösning, det är då jag blir förvirrad. Tillit är mitt motto men attans så svårt det kan vara ibland att släppa tankarna och ha totalt tillit till livet.

Jag är så otroligt tacksam att jag har en fantastiskt kraftfull människa vid min sida, som hans största passion i livet är att utbilda sig själv i sinnets natur. Tack för ditt stöd och för att du påminner mig om den fantastiska träningen Balanced View och öppen intelligens.

Allt är perfekt!

Love
Jacqui

Don't be shellfish...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Kommentera

Your email address will not be published.


You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

clear formSubmit